ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

We are a youthful and innovative organization that can provide you with new business ideas.

Image
fas fa-pencil-ruler

Μελέτη - Εκτίμηση

Η ECO SYSTEM διαθέτει στελέχη (μηχανικούς και εξουσιοδοτημένα συνεργεία) με υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, εμπειρίας και επιστημονίκης κατάρτισης οι οποίοι αφού επισκεφτούν και μελετήσουν το χώρο σας, μπορούν να σας δώσουν τεχνικές πληροφορίες σχετικά με την κατασκευή ή ανακαίνιση του σπιτιού ή του κτιρίου σας. Πιο συγκεκριμένα μπορείτε να ενημερωθείτε για θέματα όπως:

  • Θερμική και ακουστική μόνωση των κουφωμάτων.

  • Τα τεχνικά χαρακτηριστικά και την εμφάνισή τους.

  • Την διαδικασία εργασιών πρίν και μετά την τοποθέτησή τους.

  • Την κατάλληλη διάσταση-αναλογία.

  • Την επιλογή κατάλληλου υαλοπίνακα.

  • Τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα κάθε τύπου κουφώματος.

  • Την διαδικασία χτισίματος ώστε τα ανοίγματα που θα γίνουν να είναι κατάλληλα να υποδεχθούν το κούφωμα των απαιτήσεων σας.

  • Εφαρμογή αυτοματισμών.

fas fa-screwdriver

Συντήρηση - Επισκευή

Η ECO SYSTEM αναλαμβάνει την επισκευή των παλιών σας κουφωμάτων αλουμινίου. Με ένα μόνο τηλεφώνημα, συνεργείο από έμπειρους τεχνικούς επισκέπτεται τον χώρο σας, εκτιμά αν επισκευάζονται ή όχι τα παλιά σας κουφώματα και σας ενημερώνουν για τη διαδικασία και το κόστος της εργασίας. Τα εξαρτήματα που χρησιμοποιούμε είναι επώνυμα, πιστοποιημένα και έχουν εγγύηση καλής λειτουργίας.
Image
Image
fas fa-border-style

Αντικατάσταση Κουφωμάτων Ανθημερών

Η ECO SYSTEM αναλαμβάνει την πλήρη ή μερική αντικατάσταση των παλιών σας κουφωμάτων με νέα συμβατικά ή θερμομονωτικά κουφώματα αλουμινίου με διπλά ενεργειακά τζάμια 3ης γενιάς που τοποθετούνται αυθημερόν και καλύπτουν όλες τις ενεργειακές απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής με το ελάχιστο δυνατό κόστος και χωρίς μερεμέτια.

Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα επιδότησης με την μορφή έκπτωσης χωρίς εισοδηματικά κριτήρια, τιμές ζώνης και ενεργειακούς επιθεωρητές. Με ένα τηλεφώνημα στην εταιρεία μας μπορείτε να ενημερωθείτε για τις προσφορές μας και τους τρόπους πληρωμής.

Η αποξήλωση των παλαιών κουφωμάτων και η τοποθέτηση των νέων γίνεται αποκλειστικά και μόνο από το έμπειρο προσωπικό μας και όχι από εξωτερικά συνεργεία, δίνοντας μεγάλη σημασία στην ελαχιστοποίηση των μερεμετιών που μπορεί να προκύψουν. Επίσης απομακρύνουμε τα παλιά σας κουφώματα σεβόμενοι πάντα τον χώρο σας.

fas fa-phone-alt

Υποστήριξη

Το τηλέφωνο της εταιρείας ECO SYSTEM είναι στην διάθεση των πελατών της για κάθε απορία, προφορική οδηγία, συμβουλή ή επέμβαση. Έχουμε επενδύσει σημαντικά στο τομέα της τεχνικής υποστήριξης και της εξυπηρέτησης του πελάτη μετά την αγορά (after sales service) και γι’ αυτό είμαστε υπερήφανοι που μεγάλο ποσοστό των πελατών μας προέρχεται από συστάσεις ήδη ικανοποιημένων πελατών.
Image

Συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους

Συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους

Κουφώματα

Πόρτες

Σίτες

Image

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ''ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΑΒΕΕ''

Καραολή Δημητρίου 139 Εύοσμος

2315524864

6985061620

ecosystemsales@hotmail.com