ΕΙΔΙΚΟ ΓΥΑΛΙ

Υαλοπίνακες Ειδικό Γυαλί

Λύσεις για τις πιο εξειδικευμένες ανάγκες σας

Η eco system βρίσκεται συνεχώς μπροστά στις τεχνολογικές εξελίξεις, και έτσι είναι σε θέση να σας προσφέρει λύσεις ακόμη και για τις πιο εξειδικευμένες ανάγκες σας. Μπορείτε πλέον να τελειοποιήσετε τα ολοκληρωμένα συστήματα κουφωμάτων με την προσθήκη των αντίστοιχων υαλοπινάκων ειδικών προδιαγραφών, οι οποίοι θα ανταποκρίνονται ακριβώς στην κάθε περίπτωση και ανάγκη.

Κατασκευή
Μέσω της ειδικής διαδικασίας παραγωγής, αλλά και της ακόλουθης επεξεργασίας, οι υαλοπίνακες ειδικών προδιαγραφών μπορούν να εξυπηρετήσουν ανάγκες τόσο οικιακών όσο και επαγγελματικών χώρων, με στόχο τη διασφάλιση της ποιότητας και της προστασίας.

Image

Ανακλαστικοί Υαλοπίνακες
Οι ανακλαστικοί υαλοπίνακες είναι ιδανικοί για εφαρμογές γυαλιού σε μεγάλες και εκτεθειμένες επιφάνειες, καθώς αντανακλούν σημαντικό μέρος του ηλιακού φωτός, μπλοκάροντας τόσο την ακτινοβολία όσο και την από έξω προς τα μέσα ορατότητα.


Αυτοκαθαριζόμενοι και Υδρόφοβοι
Υαλοπίνακες Η ειδική επεξεργασία των υαλοπινάκων μπορεί να τους καταστήσει σε ένα μεγάλο βαθμό αυτοκαθαριζόμενους, καθώς οι ειδικές επιστρώσεις αποτρέπουν τη συγκέντρωση σκόνης, ή εξωτερικών ρύπων.

Στην ίδια επεξεργασία με παρόμοια επίστρωση εντάσσονται και οι υδρόφοβοι υαλοπίνακες, οι οποίοι προορίζονται τόσο για εξωτερική, όσο και για εσωτερική χρήση.

Υαλοπίνακες Διαβαθμισμένης Φωτοδιαπερατότητας
Οι υαλοπίνακες διαβαθμισμένης φωτοδιαπερατότητας αποτελούνται από λωρίδες ειδικά επεξεργασμένου γυαλιού, με ματ όψη, το οποίο επιτρέπει μόνο σε ένα ποσοστό φωτός να διαπεράσει, προσφέροντας περιορισμένη ορατότητα με οπτική αίσθηση θολότητας. Η εφαρμογή αυτή ενδείκνυται τόσο για εξωτερικές όσο και για εσωτερικές εφαρμογές.

Συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους

Συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους

Κουφώματα

Πόρτες

Σίτες

Image

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ''ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΑΒΕΕ''

Καραολή Δημητρίου 139 Εύοσμος

2315524864

6985061620

ecosystemsales@hotmail.com