ΣΙΤΕΣ

Η Eco System διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία τύπων σήτας, προσφέροντάς σας εφαρμογές και λύσεις ικανές να ανταποκριθούν σε κάθε τύπο ανοίγματος που θέλετε να καλύψετε. Είτε πρόκειται για σταθερή τοποθέτηση, για μόνιμη, είτε για αφαιρούμενη, στη Eco System μπορείτε να βρείτε τον τύπο σήτας που θα προσθέσει λειτουργικότητα, αλλά και αισθητική στον χώρο σας, κρατώντας μακριά σκόνη και έντομα.

Αντικουνουπικές Σίτες

Η ποικιλία των εφαρμογών σήτας δεν σταματά μόνο στον τύπο και τον μηχανισμό, αλλά επεκτείνεται και στο χρώμα και το υλικό κατασκευής. Έτσι μπορείτε να επιλέξετε τον αντίστοιχο χρωματισμό, ακόμη και σύμφωνα με το εγκατεστημένο κούφωμα της πόρτας ή του παραθύρου σας. Παράλληλα, μπορείτε να προσαρμόσετε και το μέγεθος στις επιθυμητές διαστάσεις, καθώς σας προσφέρουμε την κατασκευή της σήτας στα ακριβή μέτρα του σημείου τοποθέτησής της.

Απόλυτη προστασία
Απόλυτη προστασία

Οι σύγχρονες και υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, οι πιστοποιημένες μεθόδους παραγωγής και τοποθέτησης, εξασφαλίζουν την αρτιότητα των προϊόντων στον τομέα της ασφάλειας.

Υψηλή αισθητική
Υψηλή αισθητική

Όλα τα προϊόντα που θα βρείτε στην eco system έχουν ως σκοπό να εξυπηρετήσουν και να αναβαθμίσουν την αισθητική και πρακτικότητα σε κάθε μοναδική περίπτωση. Μαζί θα βρούμε την καλύτερη λύση για το σπίτι σας.

Αξεπέραστη ποιότητα
Αξεπέραστη ποιότητα
Η ECO SYSTEM υιοθετεί την ευρωπαϊκή οδηγία για τα δομικά υλικά 89/106/ΕΕC και το εναρμονισμένο πρότυπο ΕΝ 14351-1 παρέχοντας CE στα προϊόντα της και δηλώνοντας συμμόρφωση προς την κείμενη ευρωπαϊκή οδηγία.

Συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους

Συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους

Κουφώματα

Πόρτες

Σίτες

Image

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ''ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΑΒΕΕ''

Καραολή Δημητρίου 139 Εύοσμος

2315524864

6985061620

ecosystemsales@hotmail.com