ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ

Ολοκληρωμένες προτάσεις συνθετικών κουφωμάτων (uPVC)

Η eco system σας προσφέρει ολοκληρωμένες προτάσεις συνθετικών κουφωμάτων (uPVC), με γνώμονα την πιστοποιημένη ποιότητα τόσο των πρώτων υλών, όσο και της διαδικασίας παραγωγής και εφαρμογής. Φιλοσοφία μας αποτελεί η δημιουργία κουφωμάτων που θα μπορούν να σας προσφέρουν ασφάλεια και προστασία, άλλα ταυτόχρονα και εξαιρετική ενεργειακή απόδοση. Το πρωτοποριακό design, καθώς και η μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, μας επιτρέπουν να σας προσφέρουμε ένα μεγάλο πλήθος εξειδικευμένων λύσεων, με γνώμονα πάντα τη λειτουργικότητα και την αισθητική

Απόλυτη προστασία
Απόλυτη προστασία

Οι σύγχρονες και υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, οι πιστοποιημένες μεθόδους παραγωγής και τοποθέτησης, εξασφαλίζουν την αρτιότητα των προϊόντων στον τομέα της ασφάλειας.

Υψηλή αισθητική
Υψηλή αισθητική

Όλα τα προϊόντα που θα βρείτε στην eco system έχουν ως σκοπό να εξυπηρετήσουν και να αναβαθμίσουν την αισθητική και πρακτικότητα σε κάθε μοναδική περίπτωση. Μαζί θα βρούμε την καλύτερη λύση για το σπίτι σας.

Αξεπέραστη ποιότητα
Αξεπέραστη ποιότητα
Η ECO SYSTEM υιοθετεί την ευρωπαϊκή οδηγία για τα δομικά υλικά 89/106/ΕΕC και το εναρμονισμένο πρότυπο ΕΝ 14351-1 παρέχοντας CE στα προϊόντα της και δηλώνοντας συμμόρφωση προς την κείμενη ευρωπαϊκή οδηγία.

Συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους

Συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους

Κουφώματα

Πόρτες

Σίτες

Image

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ''ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΑΒΕΕ''

Καραολή Δημητρίου 139 Εύοσμος

2315524864

6985061620

ecosystemsales@hotmail.com